Over de Awards

Over de Awards

De Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards is een initiatief van de stichting DBA, waarin abcnova, W/E adviseurs, FSC Nederland en Duurzaam Gebouwd hun krachten hebben gebundeld. De stichting heeft als doel verduurzaming van de gebouwde omgeving te stimuleren.

Waarom deelnemen?

  • Naamsbekendheid
  • Gratis publiciteit
  • Nieuwe opdrachtgevers
  • Nieuwe samenwerkingsverbanden
  • Profilering organisatie/gemeente/corporatie
  • Koploperspositie op het gebied van duurzaam bouwen/beleid
“We zijn trots op deze prijs. Het is voor ons een stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan. Onze woningvoorraad heeft gemiddeld energielabel B, ons nieuwe doel is CO2-neutraal in 2050.”
Luc Reusken winnaar 2018 – Woonstichting ‘thuis

Laatste nieuws

Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards 2019: de inschrijving is geopend

Staat uw duurzame project of organisatie op 14 februari volop in de schijnwerpers? 14 februari 2019 is het zover, dan worden de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards uitgereikt. Aan de hand van 3 juryprijzen en 1 publieksprijs zetten we, op de dag van de liefde, organisaties die zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid in de schijnwerpers.

Lees meer

Juryrapport Duurzaam Bouwen Awards

Gemeente Haarlemmermeer, Waterschap Zuiderzeeland en Woonstichting ‘thuis zijn in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards op 1 februari. De partijen ontvingen respectievelijk de Circulaire Ring, de Gouden Kikker Award en de...

Lees meer

Contact

030-6778777

Partners

Mediapartners