Pers

Aanwezig zijn als pers

De uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards vindt plaats tijdens het online Duurzaam Gebouwd Congres op 1 juli 2021. Wilt u als pers aanwezig zijn bij de uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards? Vraag dan via de website van het Duurzaam Gebouwd Congres uw toegangskaart aan.

N.B. Accreditatie wordt verschaft met het doel journalistieke verslaggeving mogelijk te maken. Duurzaam Bouwen Awards hanteert geen registratiekosten voor geaccrediteerde persvertegenwoordigers.

Foto en/of video

Mocht u foto- en/of videomateriaal willen maken tijdens de uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards en/of tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres geef dit dan aan ons door via het contactformulier.

Interview aanvragen

Wilt u een interview aanvragen met een van de genomineerden van de Duurzaam Bouwen Awards? Neem dan contact op met de organisatie.

Laatste nieuws

Duurzaam Bouwen Awards: laat je stem horen!

Duurzaam Bouwen Awards: laat je stem horen!

Naast de Gouden Kikker en Circulaire Ring wordt er ook een publieksprijs uitgereikt tijdens de Duurzaam Bouwen Awards! Het is tijd om jouw stem te laten horen. Welke organisatie of welk project wil jij laten winnen tijdens de Duurzaam Bouwen Awards? In de aanloop naar...

Lees meer

Contact

Partners