Pers

Aanwezig zijn als pers

De uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards vindt plaats tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres op 6 februari 2020. Wilt u als pers aanwezig zijn bij de uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards? Vraag dan via de website van het Duurzaam Gebouwd Congres uw toegangskaart aan.

N.B. Accreditatie wordt verschaft met het doel journalistieke verslaggeving mogelijk te maken. Duurzaam Bouwen Awards hanteert geen registratiekosten voor geaccrediteerde persvertegenwoordigers.

Foto en/of video

Mocht u foto- en/of videomateriaal willen maken tijdens de uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards en/of op het Duurzaam Gebouwd Congres dan heeft u hiervoor een speciale accreditatie nodig.

Wilt u in aanmerking komen voor deze accreditatie vul dan onderstaand contactformulier in.

Interview aanvragen

Wilt u een interview aanvragen met een van de genomineerden van de Duurzaam Bouwen Awards? Neem dan contact op met de organisatie.

Laatste nieuws

Een snelle aanmelder uit Waterland

Een snelle aanmelder uit Waterland

Op 1 oktober jl. is de inschrijving van de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards geopend. Doel van deze prijs is om duurzame koplopers een podium te geven en inspirerende voorbeelden te tonen. De gemeente Waterland meldde zich al snel met een project dat energiebesparing...

Lees meer

Contact

Partners

Mediapartners