Pers

Aanwezig zijn als pers

De uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards vindt plaats tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres op 14 februari 2019. Wilt u als pers aanwezig zijn bij de uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards? Vraag dan via de website van het Duurzaam Gebouwd Congres uw toegangskaart aan.

N.B. Accreditatie wordt verschaft met het doel journalistieke verslaggeving mogelijk te maken. Duurzaam Bouwen Awards hanteert geen registratiekosten voor geaccrediteerde persvertegenwoordigers.

Foto en/of video

Mocht u foto- en/of videomateriaal willen maken tijdens de uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards en/of op het Duurzaam Gebouwd Congres dan heeft u hiervoor een speciale accreditatie nodig.

Wilt u in aanmerking komen voor deze accreditatie vul dan onderstaand contactformulier in.

Interview aanvragen

Wilt u een interview aanvragen met een van de genomineerden van de Duurzaam Bouwen Awards? Neem dan contact op met de organisatie.

Laatste nieuws

Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards 2019: de inschrijving is geopend

Staat uw duurzame project of organisatie op 14 februari volop in de schijnwerpers? 14 februari 2019 is het zover, dan worden de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards uitgereikt. Aan de hand van 3 juryprijzen en 1 publieksprijs zetten we, op de dag van de liefde, organisaties die zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid in de schijnwerpers.

Lees meer

Juryrapport Duurzaam Bouwen Awards

Gemeente Haarlemmermeer, Waterschap Zuiderzeeland en Woonstichting ‘thuis zijn in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards op 1 februari. De partijen ontvingen respectievelijk de Circulaire Ring, de Gouden Kikker Award en de...

Lees meer

Partners

     De partners van de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards worden binnenkort bekend gemaakt.  

Mediapartners